New entrance

The new entrance building was built with information and orientation area for gardening according to the "nature in the garden" criteria. In addition to direct access from the visitor car park, the building will also house the cash desk area as well as the shop.

New orientation, information and waiting areas were created in and around the building to enhance guest comfort and streamline group tours. The new building places the highest value on modern, ecological standards.

The new 265 square meter entrance building was built in timber construction and a 40 kilowatt peak photovoltaic system, which is being built on the roof in cooperation with Tulln Energie, will produce entirely green electricity. Three cisterns for rainwater collection will reduce groundwater requirements in the newly designed building.